Molimo pričekajte...

  Projektiranje i
  inženjering

  U Basch-Montu, razumijemo izazove sa kojima se suočavate u današnje vrijeme: potrebu za reduciranjem operativnih troškova, optimizaciju održavanja i maksimalnu iskoristivost gotovih proizvoda. Nudimo obavljanje svih poslova u svezi s izgradnjom industrijskih objekata, postrojenja i sl., od projektiranja pa do obračuna i predaje namjeni. U prenesenom značenju, umjetna konstrukcija neke situacije, postupka ili stanja radi ostvarenja koristi ili postizanja cilja

  more

  Tvrtka Basch-Mont d.o.o. unutar svojih kapaciteta nudi realizaciju projekta od ideje do završnog proizvoda i predaje kompletne dokumentacije i ishođenje potrebnih dozvola. Ovo uključuje prvenstveno izradu idejnog projekta koji se predstavlja investitoru te se ta ideja realizira u gotov proizvod. To uključuje sve potrebne proračune na stabilnost samog proizvoda, ali i statička i dinamička opterećenja do kojih bi moglo doći u zavisnosti od lokacije proizvoda i principa rada. Zatim slijedi izrada detaljnog projekta (radioničke dokumentacije), narudžba materijala (Basch-Mont nudi također veleprodaju materijala), izrada proizvoda unutar proizvodnih hala (zavarivanje i spajanje segmenata) te kontrola zavarenih spojeva i završnih dimenzija proizvoda, cjelokupni AKZ prema zahtjevima te transport i montažu proizvoda na lokaciji. Ovakva vrsta usluge se još naziva "ključ u ruke" i Basch-Mont je jedna od rijetkih firmi koje su u mogućnosti ponuditi ovakav širok spektar usluga.

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »