Molimo pričekajte...

  Certifikati

  more

  Sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2015

  Firma Basch-Mont d.o.o. implementirala je međunarodnu normu za sustav upravljanja kvalitetom koji omogućuje koordinaciju i upravljanje organizacijskim procesima radi ispunjenja zahtjeva korisnika i regulatornih zahtjeva te radi neprekidnog poboljšanja učinkovitosti i djelotvornosti organizacije.

  Procesni pristup, ne samo da promatra pojedinačne procese u svojoj organizaciji, već i interakcije tih procesa. Na taj način se lakše pronalaze područja za unaprijeđenje i uštede unutar organizacije, a samim time se omogućuje poboljšavanje zadovoljstva kupaca prepoznavanjem i ispunjavanjem njihovih zahtjeva i potreba.

  Cijeli sustav se temelji na četiri radnje unutar navedenog procesa čime se zatvara krug te vodi do kontinuiranog unaprijeđenja usluga.

  Povećani pogled na ISO 9001:2015 certifikat može se naći ovdje.

  EN ISO 3834-2

  Zahtjevi za kvalitetu zavarivanja taljenjem metalnih materijala. Ovim certifikatom firma Basch-Mont d.o.o. potvrđuje najviši standard u procesu tehnologije zavarivanja te da:

  • koristi sistem kvalitete koji osigurava da proizvodnja i inspekcija proizvoda je usklađena sa primjenjivim tehničkim standardima i propisima
  • zapošljava kvalificiran nadzor i inspekciju
  • ima definirane procese zavarivanja i iskusne zavarivače
  • ima ispitan prostor za proizvodnju i zavarivanje materijala

  Povećani pogled na EN ISO 3834-2 certifikat može se naći ovdje.

  SCCP : 2011 (Neograničen certifikat petrokemija)

  U skladu sa standardom SCP uveden je sustv za upravljanje HSE. Isti odgovara normativnim propisima "Certifikat za sigurnost izvođača radova" (SCC-Safety Certificate Contractors). Predstavlja utvrđeni standard u sustavu upravljanja sigurnošću i zaštitom zdravlja, a potvrđuje opredljeljenost tvrtke Basch-Mont d.o.o. za unaprijeđenjem sustava upravljanja zaštitom zdravlja, sigurnosti i zaštitom okoliša te dokazuje da su interni procesi izvođača radova mjereni i nadzirani prema najboljim praksama u upravljanju rizicima te da su s njima usklađeni.

  Jedan od preduvijeta za dobivanje SCCP certifikata je taj da najmanje 90 % operativnog osoblja (neposrednih izvršitelja i operativnog menadžmenta) u okviru opsega  certifikacije završi osposobljavanje iz zaštite zdravlja i sigurnosti.

  Postoje tri stupnja SCC-a, kojima pristupaju tvrtke ovisno o broju radnika i radovima koje izvode:

  SCC* - ograničena certifikacija za tvrtke do 35 radnika,

  SCC** - neograničena certifikacija za tvrtke iznad 25 radnika

  SCCP - najzahtjevniji stupanj certifikacije, za izvođače u naftnoj i petrokemijskoj industriji

  Posjedovanjem ovoga certifikata tvrtka Basch-Mont d.o.o. osigurava najvišu kvalitetu tehničkog osoblja te prikazuje kompetentnost kako bi se otklonio najmanji rizik od nastanka nezgoda i ozljeda na radu te rizik od nastanka štete po okoliš prilikom izvođenja radova.

  Povećani pogled na SCCP : 2011 certifikat može se naći ovdje.

  Sigurnost na radu

  Sigurnost na radu uz očuvanje okoliša zahtjevi su koje stavljamo pred sebe u svakodnevnom djelovanju. I to vrijedi za svakog pojedinog zaposlenika. Naši zaposlenici obučeni su u svim relevantnim aspektima zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite na visini. Ispitivanje provodi ovlaštena vanjska institucija, koja je kod nas zadužena za sljedeće poslove:

  • Izrada procjene opasnosti
  • Osposobljavanje zaposlenika za rad na siguran način 
  • Ispitivanje strojeva i uređaja sa povećanim opasnostima
  • Ispitivanje u radnom okolišu: ispitivanje fizikalnih i kemijskih čimbenika

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »